Ανακαινίσεις Καταστημάτων – Επαγγελματικών Χώρων – Καταστημάτων Εστίασης

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων για να είναι πετυχημένες και ολοκληρωμένες πρέπει να εστιάζουν στις απαιτήσεις του πελάτη! Κάθε ανακαίνιση καταστήματος για εμάς είναι διαφορετική γιατί διαφορετικός είναι και κάθε πελάτης μας.

Στον δρόμο για το τέλειο αποτέλεσμα
Ανακαίνιση καταστήματος σημαίνει εκσυγχρονισμός, είναι κάτι παραπάνω από μία απλή αλλαγή στον χώρο εργασίας σας. Είναι μία επένδυση που μελλοντικά μπορεί να αποδώσει περισσότερα χρήματα από αυτά που πρόκειται να ξοδέψετε στην ανακαίνιση.
Η Marcon, ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες ανακαινίσεων αναλαμβάνει ανακαινίσεις μικρών και μεγάλων καταστημάτων κάθε κατηγορίας.

Τα συστατικά της επιτυχίας μας;

Σταθερή ομάδα επαγγελματιών
H Marcon απασχολεί σταθερά πολιτικούς μηχανικούς, πεπειραμένους αρχιτέκτονες,
μηχανολόγους και διακοσμητές, που όλοι μαζί συνθέτουν το ιδανικό πακέτο υποστήριξης για μία επιχείρηση από το πρώτο στάδιο μελέτης μέχρι το τελικό στάδιο κατασκευής που είναι η παράδοση.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις επιθυμίες σας ως προς την αισθητική και το στυλ που θέλετε να αποδώσετε στον επαγγελματικό χώρο, σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακά αποδοτικές και απόλυτα προσαρμοσμένες στην σύγχρονη δόμηση και αρχιτεκτονική.

3D απεικόνιση
Ο σχεδιασμός κάθε επιτυχημένης ανακαίνισης καταστήματος ξεκινάει με την φωτορεαλιστική απεικόνιση (σχέδιο 3D) για να γνωρίζετε πριν την έναρξη των εργασιών πως θα γίνει ο χώρος σας. Έτσι, κάθε πελάτης έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά στον τελικό σχεδιασμό.

Ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών
Η τιμολογιακή πολιτική μας παραμένει προσαρμοσμένη και ελκυστική ακόμα και στα επαγγελματικά πακέτα μας. Να είστε σίγουροι ότι η ανακαίνιση του καταστήματός σας δεν θα ξεφύγει από τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει.

Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων
Όταν ολοκληρωθεί το πλάνο εργασιών που πρόκειται να γίνει στον χώρο σας σειρά έχει ο ορισμός της ημερομηνίας παράδοσης. Πάντα τηρείται το χρονικό πλαίσιο που δίνουμε στους πελάτες μας για το πέρας των εργασιών, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Σταθερή συνεργασία με μεγάλου οίκους του εξωτερικού.
Οι πολυετή και σταθερή πλέον συνεργασία μας με γνωστούς οίκους του εξωτερικού σε Ελλάδα & Κύπρο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω brands: Braun, Rimowa, Porsche Design, Tumi, Fissler.

Θέλετε να συνεργαστείτε με τη Marcon;