Ανακαινίσεις Σπιτιών – Διαμερίσματος – Μονοκατοικίας

Η ανακαίνιση σπιτιού για το ειδικό προσωπικό της Marcon είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία, ένα ολόκληρο project που χωρίζεται σε πολλά μέρη, ώστε ο πελάτης να παραλάβει ένα σπίτι που θα τον εκφράζει. Δηλαδή ένα σπίτι λειτουργικο, ενεργειακά αποδοτικό, σύγχρονο, ευρύχωρο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Ανακαίνιση σπιτιού με τη Marcon

Η μεγάλη εμπειρία όλων των μηχανικών και τεχνιτών της Marcon είναι το κλειδί στην ανακαίνιση και του δικού σας σπιτιού. Η σωστή οργάνωση και διαχείριση καθώς και η επίβλεψη της ανακαίνισης είναι διαδικασίες που δεν λείπουν από κανένα project.

Για αρχή, ερχόμαστε στον χώρο σας για τον ελέγξουμε και να πραγματοποιήσουμε την «μελέτη χώρου». Συνυπολογίζοντας το διαθέσιμο budget, συζητάμε τις πιθανές λύσεις και καταλήγουμε σε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα δεδομένα σας.
Έπειτα λαμβάνετε ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα τόσο των εργασιών που θα γίνουν στο σπίτι σας όσο και της τελικής ημερομηνίας παράδοσης του έργου. Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία, το ειδικό προσωπικό θα κατασκευάσει για εσάς μία 3D φωτορεαλιστική μακέτα, για να έχετε μία πρώτη εικόνα του νέου σας σπιτιού.

Σε όλες τις εργασίες περιλαμβάνονται και προτείνονται σύγχρονες ενεργειακές λύσεις υψηλής ποιότητας, φωτισμός για όλο το σπίτι, μονώσεις και ειδικά συστήματα ασφαλείας για τη βέλτιστη θωράκιση του χώρου σας.

Πλεονεκτήματα Marcon

  • Παρέχουμε ελκυστικά πακέτα προσφορών τόσο για ολική ανακαίνιση όσο και για μεμονωμένη ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή υπνοδωματίου
  • Οι μηχανικοί μας είναι στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης, επιβλέποντας τις εργασίες
  • Τηρούνται πάντα όλα τα χρονοδιαγράμματα και έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε στον σωστό χρόνο
  • Είμαστε στη διάθεσή σας και μετά την ανακαίνιση, για πλήρη υποστήριξη αν χρειαστεί

Αρχή μας σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος είναι ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται αν ο πελάτης μας δεν είναι 100% ικανοποιημένος!

Θέλετε να συνεργαστείτε με τη Marcon;